vrijdag, april 10, 2020 - 19:00 - ds. W. J. van Gent

Momenteel is de videostream nog niet live, dit proberen we een half uur van te voren aan te zetten. (Klik hier om opnieuw te proberen.)

Mededelingen m.b.t. Coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen rond het Coronavirus zal het gemeenteleven de komende tijd anders verlopen. Hieronder ziet u de actuele informatie vanuit de kerkenraad.

Erediensten

• De kerkdiensten vinden vanaf zondag 22 maart plaats zonder gemeenteleden. Dit betekent dat alleen de predikant, twee ouderlingen, een diaken, de koster en de organist in de kerk aanwezig kunnen zijn. Als u geen mogelijkheid heeft om thuis mee te luisteren of -kijken, kunt u contact met ons opnemen zodat we een oplossing kunnen zoeken.
    • Diensten: vrijdag 10 april DV (Goede Vrijdag): 19.00 uur ds. W.J. van Gent; zondag 12 april DV (1e Paasdag) : 9:30 uur ds. W.J. van Gent en 16.00 uur prof. dr. M.J. Kater; maandag 13 april DV (2e Paasdag): 9.30 uur ds. L.A. den Butter.
    • De kleine gemeente van Naarden zal in verband met de gemiddelde leeftijd van de gemeenteleden voorlopig met onze diensten meeluisteren. Daarom zullen mededelingen en voorbedes van die gemeente ook worden meegenomen.

Gemeentelijke activiteiten

• Voorlopig komen alle catechisaties, verenigingen en vergaderingen te vervallen.
    • De belijdeniscatechisatie wordt vanaf 23 maart via Skype gegeven.
    • Ook de kerkbibliotheek zal tot nadere datum gesloten blijven.

Tot slot

• Elke werkdag rond 18.30 uur verzorgt ds. L.A. den Butter uit Rijnsburg een moment van bezinning en gebed van ongeveer een kwartier. U kunt het beluisteren als afsluiting van de maaltijd, of als dagsluiting. Van harte aanbevolen! Te beluisteren op https://www.cgkrijnsburg.nl/kerkdiensten