Mededelingen m.b.t. Coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen rond het Coronavirus zal het gemeenteleven de komende tijd anders verlopen. Hieronder ziet u de actuele informatie vanuit de kerkenraad.

Erediensten vanaf 1 juni

• De kerkdiensten vinden vanaf maandag 1 juni met maximaal 30 personen plaats. Voor die diensten geldt het volgende:

BASISREGELS voor de kerkgang in de maand juni

1.    U wordt voor één van de diensten uitgenodigd door de kostersechtparen.
    2.    Uw plek is van tevoren ingedeeld en staat vast.
    3.    U houdt 1,5 meter afstand.
    4.    Bij binnenkomst uw handen desinfecteren bij de zuil die daarvoor in de hal staat.
    5.    De garderobe wordt niet gebruikt: uw jas neemt u mee naar de kerkzaal.
    6.    U wordt door de koster naar uw plaats gebracht.
                  (Het kan zijn dat u even moet wachten, in de hal of buiten. Zorg ook dan voor 1,5 meter afstand.)
    7.    Aan het einde van de dienst gaat iedereen weer zitten. De koster geeft aan wanneer u de kerkzaal mag verlaten.
    8.    Bij het verlaten van het kerkgebouw neemt u uw Bijbel, psalmboekje en eventueel kussen mee naar huis.
    9.    Per dienst is er aan de voorzijde en de achterzijde van de kerk één toilet beschikbaar, alleen voor noodsituaties. Regel is: thuis gaan we naar het toilet.
    10.    Drukte rond het kerkplein moet worden voorkomen. Niet napraten in de hal.

Bijlage (bestanden):