Anderhalve meter in de kerkdiensten i.v.m. corona-virus

Anderhalve meter kerkdiensten i.v.m. corona-virus

Aanmelden voor gasten

U bent van harte welkom als u naar de Elimkerk wilt komen. Het is wel belangrijk dat u zich tijdig aanmeldt om een plaats te reserveren. U kunt dit doorgeven via onderstaande contactgegevens.

Af- en aanmelden voor gemeenteleden

Het is de insteek dat u één keer per zondag naar de kerk kunt komen, in één van de drie diensten die worden gehouden. Bij bijzondere diensten zal dit ritme doorbroken worden. U zult hier steeds vroegtijdig van op de hoogte gehouden worden. Vanaf eind oktober werken we met drie groepen. Alle gemeenteleden die hebben aangegeven structureel te willen komen, zijn in één van deze groepen ingedeeld. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de beschikbare plaatsen, is het voor ons belangrijk om bericht te ontvangen als u een kerkdienst niet kunt komen. Meldt u zich dan af via onderstaande contactgegevens. Enkelen van u hebben aangegeven dat ze nog niet in één van de groepen ingedeeld wilden worden. Als u toch naar de kerk wilt komen, bent u natuurlijk van harte welkom. Maar dan is het wel belangrijk dat u zich tijdig aanmeldt als u weer naar de kerk wilt komen. Dit geldt ook voor het meenemen van gasten.

Contactgegevens kerkdiensten

06–44432148 (WhatsApp, sms-bericht of bellen)

kerkdiensten@cgkouderkerk.nl

Basisregels voor kerkgang

1. Meldt u zich tijdig aan/af in verband met het reserveren van plaatsen
  2. Uw plek is van tevoren ingedeeld en staat vast.
  3. U houdt 1,5 meter afstand.
  4. Bij binnenkomst uw handen desinfecteren bij de zuil die daarvoor in de hal staat.
  5. De garderobe wordt niet gebruikt: uw jas neemt u mee naar de kerkzaal.
  6. U wordt door de koster naar uw plaats gebracht. (Bij wachten: ook in de hal 1,5 meter afstand houden!)
  7. Aan het einde van de dienst gaat iedereen weer zitten. De koster geeft aan wanneer u de kerkzaal mag verlaten.
  8. Bij het verlaten van het kerkgebouw neemt u uw Bijbel, psalmboekje en kussen mee naar huis.
  9. Per dienst is er aan de voorzijde en de achterzijde van de kerk één toilet beschikbaar, alleen voor noodsituaties. Regel is: thuis gaan we naar het toilet.
  10. Drukte rond het kerkplein moet worden voorkomen. Niet napraten in de hal.

Update 24-10-2020: versie 1.4.1 van het gebruiksplan