Zendingsdag
Geschreven door de zendingscommisie
donderdag 06 mei 2010 10:17

Beste gemeenteleden,

zendingsdagAfgelopen zaterdag mochten we op een met zon overgoten dag in en rond de kerk de jaarlijkse classicale zendingsdag houden. In zijn openingswoord stond ds. Wallet stil bij: “gij zult mijn getuigen zijn” naar aanleiding van Handelingen 1:8. Vervolgens werkte ds Drayer dit uit onder de titel “hoe helpen wij op het zendingsveld.” Als je de genade Gods hebt leren kennen, dan wil je ook anderen daarin laten delen. Aan de hand van beelden nam hij ons o.a. mee naar Zuid-Afrika hoe wij de verbreiding van het evangelie kunnen ondersteunen. We zijn geneigd somber te zijn over de kerk in ons land, maar ds Drayer liet ons statistieken zien, waaruit blijkt dat de christenen juist toenemen in de wereld. Het is Christus die zijn Kerk vergaderd.
Zowel voor als na de bijeenkomst was er van alles te koop, goederen, broodjes, taart/koek, groningerkoeken, koffie, thee, frisdank enz. En natuurlijk de Ouderkerkse hamburgers, die binnen de kortste keren uitverkocht waren.
Alle mensen die iets gebakken/gekookt hebben of zich op een andere manier verdienstelijk hebben gemaakt, zeggen wij hartelijk dank. Fijn om dit samen te mogen doen.

Voor de zending (het Bijbelvertaalwerk in Botswana) heeft deze dag het mooie bedrag van netto € 3729,50 opgebracht (incl. de opbrengst van de collecte € 1309,35)

Namens de zendingscommisie